Erfaringer med Victor Fransen

2 GODE ERFARINGER 4 DÅRLIGE ERFARINGER


Cornelius Ledang havde en god erfaring med Victor Fransen

Cornelius Ledang skriver:
super dygtig til det han laver!! :)

Mattias Bjarnø Jensen havde en god erfaring med Victor Fransen

Mattias Bjarnø Jensen skriver:
Fik lavet min P* af Victor. Flere andre erfarne makkere kunne ikke fikse den, men Victor fin lavet mit våben så det nu skyder som en drøm

Jeppe Lolk havde en dårlig erfaring med Victor Fransen

Jeppe Lolk skriver:
!!!!ADVARSEL!!!!
Hej alle sammen
Jeg skriver her for at gøre opmærksom på og advare alle mod at handle med Victor Fransen !!!
For efterhånden en måneds tid siden købte jeg en TM hi Capa af Victor Fransen. Jeg skrev til Victor på grund af at han havde skrevet i et kommentarfelt inde på Hi Capa Danmarks Facebook side. Jeg var på udkig efter en hi Capa og Victor skrev til mig at han kunne bygge en til mig som var fed og som ville skyde godt. Vi aftalte at han ville bygge en, tage et par billeder af den og derefter skrive hvilke dele var i den, så jeg kunne sige ja eller nej for den.
Han skriver tilbage at han kan lave en til 2000,- kr. som ville skyde rigtig godt osv. Allerede der tænker jeg at den må være rimelig meget i orden, når den trodsalt koster en del mere end hvad man kan købe en helt ny for i en butik. Jeg skriver tilbage og spørger hvilke dele han så vil lægge i den, der svarer han at han vil smide disse dele i. UAC leafspring UAC nozzlespring. AIP 120 recoilspring. Aka shortstroke kit. AIP magwell Airsoft surgeon nozzle. Lightweight BBH. Mable leaf 75* hop up rubber. Gunsmithbros triggerbar Guarder recoilspring bar. Nedslebet AIP plug. Gunsmithbros grip Screw.
Da han sender nogle fine billeder hvor den ser ganske fin ud, Bliver vi enige om at jeg køber den af ham. Han skriver meget hurtigt at for at han skal være sikker på at jeg er ude på værket hvor vi havde aftalt at vi skulle mødes, ville han gerne have at jeg overfører pengene over Mobilepay. Naiv som jeg er overfører jeg pengene til ham fordi han virkede super pålidelig og flink.
Han skriver dagen efter og spørger om jeg kunne tænke mig en blå og grøn hi capa som han også har lavet men jeg takker nej tak da jeg syntes den ikke var det pæneste.
Han skriver så et par dage efter og spørger om jeg kunne tænke mig at få rail på fordi han lige havde ”fundet” et rail som han havde liggende. Han skriver at det er et sølvfarvet rail så det vil passe til resten.
Søndag da vi skulle mødes ude på banen kommer han efter at vi har ventet 30 min. Ud over den aftalte tid. Og ligner en der har meget travlt. Han skynder at udleverer min hi Capa og min kammerats hi Capa (som også skulle have lavet noget, som forresten også er blevet noget lort så den ikke rigtig virker mere) og siger at han bliver nød til at kører igen fordi han har lidt travlt. Han har ingen en gang tid til at vi lige kan prøveskyde dem så vi kan se om de fungerer ordenligt.
Da jeg får skyderen, får jeg en hi-Capa som er en skraldespand værdig og som er LANGT fra de penge værd som jeg har givet for den. Den er ridset, slidt og meget langt fra det jeg havde forstillet mig. Jeg ser meget hurtigt at framen på pistolen ser ud som om den er blevet slebet med en vinkelsliber og er meget grov og rillet i udsenet. Da jeg kigger nærmere på den ser jeg at der er tydelige spor på at den tidligere har været grøn !!!! det vil sige at han simpelthen har taget den grønne frame fra den pistol jeg ikke ville have, og slebet den ned med en vinkelsliber og har givet mig selvom jeg ikke ville have den i første omgang.
Efter Victor er løbet, går jeg ud for at se hvordan den skyder. Først ser jeg at hop uppen går MEGET ned af og jeg prøvet at indstille den men der sker ikke noget. Da jeg har skudt lidt mens jeg prøvede at indstille den fandt jeg ud af at den til at starte med kun skød hver anden gang og skød kun 0.65 joule. Efter 2 spil, ville den SLET ikke skyde og jeg prøvede at skrive til victor, han skrev tilbage at grunden til at den ikke kunne skyde var at den var blevet ”shimmet” efter hans magasiner og derfor skulle mine magasiner også ”shimmes” til den. Jeg ringede til Anders fra Purple air Monkeys og han fortalte mig at han ikke kunne forstille sig at det kunne have noget med det at gøre.
Da skrev jeg til ham at jeg ville sætte pris på hvis vi kunne lade handlen gå tilbage da jeg slet ikke har fået hvad jeg har betalt for, og jeg har fået en fuldkommen defekt pistol. Han skriver at det slet ikke er mugligt og det er mig selv der har ødelagt den, hvilket er rimeligt svært når jeg ikke rigtig har spillet med den.
Senere fandt jeg sammen med Ramy fra badboys og Anders fra Purple air monkeys ud af at der en masse af de dele han sagde der skulle være i slet ikke er der. I stedet er der en masse standart dele fra både nogle we Hi capa´er og fra nogle 1911´ere. Samt at hop-up gummiet er viklet fuldstændig ind i teflon tape.
Jeg bliver ved med at argumenterer for at det ikke er i orden det han har solgt mig og at det ikke kan være rigtigt at han kan stå inden for at han har solgt mig denne. Han bliver ved med at skrive at den virkede da han havde den og at det er MIN skyld at den ikke virker. Jeg skriver at det ikke kan være rigtigt at noget jeg har købt af ham ikke virker men han holder fast i at jeg under ingen omstændigheder kan få mine penge tilbage.
Jeg er nu blevet nød til at købe en ny fordi jeg fik at vide at den ikke var til at rede fordi den er så kneppet inden i….
Jeg håber virkelig ikke at der er andre der vil hoppe i samme fælde som jeg gjorde og jeg håber at folk får dette at vide så ikke der er flere der handler med ham. Jeg ville sætte stor pris på hvis i vil skrive jeres erfaringer og om ikke andet skrive om jeres oplevelse inde på erfarings systemet. Så er ikke er nogle der vi handle med han fremadrettet.

Filip Eriksen havde en dårlig erfaring med Victor Fransen

Filip Eriksen skriver:
OBS: PAS PÅ MED AT KØBE FRA DENNE PERSON! OBS:

Hej alle sammen. For at gøre opmærksom på at advare alle mod at handle med Victor Fransen, skriver jeg dette.

Mig og en af mine venner (Jeppe Lolk) hoppede i med begge ben, og nu vil vi dele det så andre ikke forhåbentlig ikke gør det. Det drejer sig om Victor Fransen. Han skulle forhøje mine Hi-Capa magasiner og gøre min hi capa lækker. da han fik den skød den super godt, og den havde en rigtig god kugle bane. så fik han den, og han skiftede min trigger til en ny og en ny hammer. Han sagde også at han ville tætne den og vende min ikey om, så den vendte rigtigt. Da jeg fik den tilbage, ude på banen(teglværket) kom han hurtigt og afleverede den, og kørte igen inden jeg nåede at skyde med den. Til at starte med kiggede jeg den godt efter og så, at der var en lille flænge i hammeren, men så tænkte jeg ikke mere over det. Den kunne slet ikke skyde fordi triggeren sad fast når jeg trykkede den ind. Så fik jeg den selv til at virke, så jeg prøvede at skyde lidt med den, men så virkede hop uppen ikke. Så prøvede jeg at spille med den i 2 spil, men så knækkede hammeren. Så skrev jeg til ham. Hvad han havde lavet med min pistol, fordi den virkede ikke optimalt mere. Triggeren sad fast, hop uppen virkede ikke og min hammer var lige knækket. da jeg tog slæden af så jeg han havde fyldt mit ydreløb op men o ringe, så ydreløbet ikke kunne rykke sig. Så skrev han bare at den virkede fint hjemme hos ham, og at det var mig der havde ødelagt den. Så skrev jeg til ham igen, om han ikke godt selv kunne se at det ikke kunne være mig, når jeg havde haft den i 5 timer og spillet 2 spil med den. Så skrev han bare at det kunne han ikke gøre noget ved og så blokerede han mig på facebook.
Så lad være med at handle med Victor Fransen.

Hvis der er andre der har oplevet det samme, så må I meget gerne dele det.

Jorge Pickett havde en dårlig erfaring med Victor Fransen

Jorge Pickett skriver:
Victor tog 400 kr for at tætne et gevær og efter lang tid og mange undskyldninger leverede ham geværet lige so utæt og sloppy som det var i starten... han påstå at jeg skulle skifte gear og motor til at opnå mere m/s. (???)

samtidig han tog 400 kr mere for at erstatte min retroarms gearboks (som han sagde at den var defekt) for en brugt ultimate gearboks som han "glemte" at sige at den var i stykker.

da jeg konfronterede han after det via messenger han skrev bare at han "...gad ikke diskutere det " men senere han kontaktede mig igen til at prøve at købe min retroarms gearboks (som igen iflg. ham ar defekt til at starte med).

virkeligt dårlig stil.

Abdelmalik Nguyen havde en dårlig erfaring med Victor Fransen

Abdelmalik Nguyen skriver:
jeg har to dårlige erfaringer med victor, han har budt på to af mine annoncer hvor han har vundet begge gange, men da han så skal have tinge siger han bare at han ik har travlt med at få dem, og trækker så tingene ud, og det er endt med at han ik skal have dem begge gange. så igennem fingerne med det første gang, da alle kan have en grund til at fortryde selvom reglene siger at man ik skal byde på noget man ik ønsker at købe. men da han vælger at lave samme trick to gange synes jeg bare at det er for useriøst, og har enda hørt fra andre at de desværre har samme oplevelse med ham

Fundet en fejl? Skriv til: eax@eax.dk - (Beta 0.5.0)