Erfaringer med Sune Mol

1 GODE ERFARINGER 4 DÅRLIGE ERFARINGER


Kresten Jacobsen havde en dårlig erfaring med Sune Mol

Kresten Jacobsen skriver:
Køb ikke fra denne svindler
Ville købe et airrig fra ham og gav ham 800 DKK han lovede at sende pakken dagen efter købet 5 dage efter skriver jeg til ham igen for at høre hvad der sker intet svar. Jeg skriver til ham igen efter ca. 1,5 uger og siger at hvis den pakke ikke dukker op får han en politianmeldelse intet svar ringer så til politiet og spørge hvad man kan gøre de siger at der intet at gøre da det er en privat handel som er sket over facebook. Sune valgte så at blokere mig på facebook efterfølgende. KØB ALDRIG FRA HAM HAN ER STOR LØGN OG SNYDER.

Søren Thestrup Christiansen havde en dårlig erfaring med Sune Mol

Søren Thestrup Christiansen skriver:
Byttede en M249 med Sune. Efter at have hentet den i Odense kommer jeg hjem og finder ud af den ikke kan skyde. Snakker med Sune og efter at have pillet lidt ved gearboxen billede den skyde lidt igen. Jeg vælger og åbne gearboxen og finder ud af at der ikke sider de dele i den som har har lovet mig. Der skulle efter Sune side et set High tourq gear i den. Dette er ikke tilfældet. Der sider en blanding af std G&G og CA gear. Der udover er det "nye" stempel som sider i, ikke det rigtige og godt slidt. Der sider også forkerte lejer i den som har gjort at pion gearet ikke længer sider fast på motor aksen. Alt i alt var stort set alt i gearboxen til at skifte. Da jeg skriver til Sune vælger han og svare indtil jeg fortælle hvor meget der er gået i stykker og nu vælger han ikke at svare længer.

Lucas Sandahl Grooten havde en dårlig erfaring med Sune Mol

Lucas Sandahl Grooten skriver:
Hej alle sammen!
Jeg er DESVÆRRE nød til at ligge en ud på grund af manglende svar (hvis man kan tolke TOTALT stilhed som et svar).
Jeg vil IKKE anbefale og handle med "Sune Mol" også kent som "Sune Stefan Miess Mol" Jeg købte et boks mag fra ham for 330 kr og fra dag 1 af var der problemer med ham. Først "glemmer" han og sende mig et billede af hans har sendt pakken, men fair nok det sker. Så dagen efter TOTALT stilhed. Fair nok man kan være man laver noget. Han skulle ha sent den 21/10-15. Men igen! Om han er i den her gruppe eller ej så hvis i kender ham så vil jeg IKKE anbefale og købe noget fra ham!

Sune hvis du selv læser det her, jeg sletter det ALLE steder jeg har lagt det op og forventer DU betaler mine penge tilbage OG kommer med en undskyldning!

Mener admin at det ikke passer ind i gruppen så send mig en pm med i har slettet det så jeg ikke skriver det hele igen. Tak
smile-humørikon

UPDATE!!!
"Sune Mol" har nu valgt og blocke mig på facebook både hans "lille" profil og store profil der hedder "sune stefan Miess Mol" og til med er gået så langt og fået et nyt nummer til ham selv. han sagde i søndags den 13/12 at han havde fået min pakke til ham igen og at han ville sende den til mig om mandagen. I dag har jeg så prøvet og ringe til ham men vil "nummeret du har kaldt eksistere ikke" såååå hvis der nogle der kender ham må i gerne spørge ham fra mig om han er dum eller om han virkelig bare er for næring til at overføre mine 330 kr tilbage til mig.

UPDATE 2!!!
Når alle sammen! Jeg har været på politistationen og der ringede de så til Sune som ikke svarede. Så politiet fik min info og ville vende tilbage til mig. jeg vil dog sige at min mor er pænt træt af det her og er klar til at trække ham/dig i retten. Men jeg sagde dog at politiet lige skal ha noget tid til at puste i.
Så hvis du er blevet snydt (eller som Sune siger det, pakken er blevet væk) så beder jeg dig til at MEGET hurtigt og gå ned på den lokale politistationen og melde ham! Jo flere der gør det jo mere bliver ops på ham! Men som slut vil jeg IKKE anbefale og handle med Sune Mol.

UPDATE 3!!!
Jeg har fået pakken og jeg har stoppet alt kontakt til ham!! Jeg vil dog også sige at det tog ham også kun 58 dage og sende mig min pakke.

Simon Jensen havde en god erfaring med Sune Mol

Simon Jensen skriver:
Han solgte en Madbull Co2 fillstation til kun 300kr ny og leveret i Odense som aftalt

Lucas Sandahl Grooten havde en dårlig erfaring med Sune Mol

Lucas Sandahl Grooten skriver:
Hej alle sammen!
Jeg er DESVÆRRE nød til at ligge en ud på grund af manglende svar (hvis man kan tolke TOTALT stilhed som et svar).
Jeg vil IKKE anbefale og handle med "Suger Trip" også kent som "Sune Stefan Miess Mol" Jeg købte et boks mag til ham for 330 kr og fra dag 1 af var der problemer med ham. Først "glemmer" han og sende mig et billede af hans har sendt pakken, men fair nok det sker. Så dagen efter TOTALT stilhed. Fair nok man kan være man laver noget. Nu er der så gået over 7 uger med forskellige undskyldninger. Men igen! Om han er i den her gruppe eller ej så hvis i kender ham så vil jeg IKKE anbefale og købe noget fra ham!

Sune hvis du selv læser det her, jeg sletter det ALLE steder jeg har lagt det op og forventer DU betaler mine penge tilbage OG kommer med en undskyldning!

Fundet en fejl? Skriv til: eax@eax.dk - (Beta 0.5.0)