Erfaringer med Sebastian Maahr

1 GODE ERFARINGER 2 DÅRLIGE ERFARINGER


Mike Larsen havde en dårlig erfaring med Sebastian Maahr

Mike Larsen skriver:
Han er en rigtig flink mand ind til du har købt noget af ham så gider han ikke og afstatte hans fejl og han snakker hurtigt og ville bare skynde sig med sine handler fordi han ved der altid er noget galt han er jordens største fusker

Rasmus Larsen havde en dårlig erfaring med Sebastian Maahr

Rasmus Larsen skriver:
UHELDIG HANDEL!
Hej alle!
jeg handlede i går med en gut herinde fra ved navn sebastian maahr, som solgte sin m4 med en masse lækre dele i... Vi aftalte at han kom hjem til mig med den hvis jeg betalte 100 kr. ekstra så det gjorde jeg.
Det skal lige siges at jeg spurgte ham om der var noget galt og der sagde han at det eneste den fejlede var at der manglede en lille dims over mag release men som ingen effekt havde, så det var jo fint for mig.
Han skriver så at han er der og jeg kommer ned til ham og kigger på våbnet og han skynder sig at gå tingene igennem så jeg knapt nok kunne nå at følge med, dog noterer jeg at bundskruen mangler men der vælger jeg at sætte min tillid til ham og tænke at det er ligemeget fordi det eneste der var galt var jo den lille dims ved mag release og det forsikrede han mig om var det eneste!
Vi får handlet og jeg smutter op igen og sidder og kigger på den og bliver straks forelsket i den og så kommer jeg magasin i, tømmer det, og skyder lige løst omkring 5 gange for at sikre mig der ikke er kugler i.. Men da jeg gør det lyder det som om gearene jammer fuldstændig og jeg tar magasinet ud og kigger op og ser at gearboxen er revnet og undrer mig meget over det... Jeg skriver lidt rundt til nogle venner og laver et opslag herinde for at forhøre mig hvad jeg skal gøre og får at vide jeg skal skrive til sebastian om at vi skulle splejse en gearbox, jeg skriver så til ham men får bare at vide at det er sku mit eget problem og at jeg godt kan glemme det og bare skal droppe det og nu har han så blokeret mig... Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre eftersom jeg har brugt alle mine hårdt optjente penge (2800) på våbnet og det bliver garanteret en dyr omgang..

Mads Peter Nygaard Jensen havde en god erfaring med Sebastian Maahr

Mads Peter Nygaard Jensen skriver:
Nem og snakke med og hurtig til at sende.

Fundet en fejl? Skriv til: eax@eax.dk - (Beta 0.5.0)